Palveluaula sijoituksena

Taloyhtiölle palveluaula on investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa ja siten myös vuokratuloja. Toisin sanoen, palveluaula tekee taloyhtiöstä houkuttelevan asuinkohteen. Se luo kilpailuetua arjen helppoudella ja joustavuudella: palveluaula kuuluu myynti- ja vuokra-asuntojen esittelyteksteihin isoin kirjaimin.

Palveluaula voi muuttaa myös asunnon sijainnin kriteerejä ja prioriteetteja: kun kaikkien palveluiden ei tarvitse olla nurkan takana, esimerkiksi luonnonläheisyys kodin valinnassa saa korostua.

UKK eli usein kysyttyä

Mitä kotiintilaus maksaa?

Kotiinkuljetus on palveluntuottajien tuottama ja hinnoittelema palvelu, Palveluaula auttaa vastaanottamaan näitä lähetyksiä ilman henkilökohtaista läsnäoloa.

Mitä Palveluaula maksaa?

Palveluaulan veloitusmallissa taloyhtiö ostaa liittymän. Automaatin voi ostaa omaksi ja maksaa pientä nimellistä kuukausimaksua ylläpidosta tai vaihtoehtoisesti vuokrata automaatin kuukausimaksulla.

Miten Palveluaula eroaa muista palveluntuottajista?

Palveluaula ei ole sidoksissa omaan logistiikkaketjuun. Voit vastaanottaa siihen kaikkia lähetyksiä toimittajasta riippumatta.

Paljonko palvelu maksaa?

Palveluaulan koko ja siten myös hinta mitoitetaan taloyhtiön käyttäjien määrän ja aktiivisuuden mukaan.

Kuka tuo tilaukset Palveluaulaan?

Tilauksia toimittavat samat lukuisat lähetit, jotka tekevät kotiinkuljetuksia nykyisinkin.

Miten investointipäätös tehdään taloyhtiössä?

Päätöksen tekee joko taloyhtiön hallitus, yhtiökokous tai kiinteistön omistaja.

Miten Palveluaulan tekninen ylläpito hoidetaan?

Palveluaulaan liittyvä tekninen ylläpito hoidetaan palveluun sisältyvin määräaikaishuolloin ja tarkistuksin sekä etävalvonnan avulla.

Miten paloturvallisuus huomioidaan?

Paloturvallisuus varmistetaan huomioimalla voimassa olevat määräykset sekä tarvittaessa konsultoiden vastaavia viranomaisia.

Miten kylmäketjun valvonta toimii?

Palveluaulassa on kylmäkonein varustettuja lokeroita (+4 ja -18c), joiden lämpötilaa valvotaan jatkuvin mittauksin. Lämpötilansäätö on muun tekniikan tavoin etävalvonnan piirissä. Kylmäketjunvalvonta tapahtuu Krispi-valvontasoftalla, joka on osa käyttämäämme ZeeVending-ohjelmistoa. Jakelu ei vaadi kylmäpusseja, sillä laitteessa on kylmäkoneet, joilla pidetään kylmälokeroissa +4 °C ja -18 °C lämpötiloja. Kyseessä on siis aidosti kylmäsäädellyt lokerot, samalla tavalla kuin omassa jääkaapissa tai pakastimessakin.

Mistä tiedän mahtuuko Palveluaula taloyhtiöni aulaan?

Fyysinen tilantarve vaihtelee laitteen koon mukaan, Lopulliset mittatiedot löytyvät taloyhtiöille tehtävistä yhteistyöehdotuksista.

Haluamme palveluaulan taloyhtiöömme

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan