Kotiinkuljetus asiakkaan ehdoilla

Ruuhkavuosia viettäville

“Olisinpa viettänyt vähemmän aikaa lapseni kanssa”, sanoi ei kukaan koskaan. Perheen ja yhteisten harrastusten parissa kannattaa viihtyä silloin kun sen aika on. Kaupassa jonottaminen ja ostosten raahaaminen kotiin voi olla tuskastuttavaa puuhaa. Palveluaulan ansiosta kauppareissuja ja muita asiointeja ei tarvitse aikatauluttaa samaan sumppuun lasten soittotuntien tai liikuntatreenien kanssa.

Kun työ vie

Kiireinen elämä helpottuu, kun arki sujuu ja vapaa-aikana voi tehdä mitä oikeasti haluaa. Palveluaula tarjoaa elämän parasta pääomaa: aikaa. Voit tehdä ostoksesi verkossa vaikka työmatkan aikana, niin ne ovat valmiina taloyhtiösi palveluaulassa kun palaat reissun päältä.

Kotona pidempään

Koti on ihmiselle paras paikka asua niin kauan kuin se on mahdollista. Palveluaulan ansiosta et tarvitse apua kaupassakäyntiin tai apteekkireissuihin. Omaa aikaa jää vaikkapa ristikoiden täyttämiseen, nikkarointiin ja muihin harrastuksiin tai arkiaskareisiin. 

Kauppapäivän voit toki pitää ihan ennallaan, vaikka tilaisitkin isommat ostokset palveluaulaan aina silloin kun haluat. Palveluaulassa voit samalla jutella kuulumiset vaikka naapurin kanssa.

Elämä ilman autoa

Auto on yhä useammalle pakollinen paha, erityisesti kaupungeissa. Palveluaula vähentää riippuvuutta auton omistamisesta. Ei ajelua korttelin ympäri pysäköintipaikkoja etsien. Ei huolta parkkimaksuista tai parkkiajan loppumisesta. Eikä niitä autoon liittyviä suuria kustannuksia.

Palveluaulan hyödyt

Mukavuus

 • Ei jonottamista kaupassa tai liikenneruuhkassa
 • Turvallinen asiointi ilman asiakaskontaktia
 • Ei pitkiä kantomatkoja tai asiointia vaakasuorassa räntäsateessa
 • Avoin toimittajariippumaton palvelu kaikille halukkaille
 • Ei kuriirien odottelua tai elämän aikatauluttamista heidän mukaansa

Ajansäästö

 • Ruokaostosten, pesula-asioinnin tai vaikkapa lahjakorun hankinta ennen rippijuhlia onnistuu kiireenkin keskellä ilman turhaa ravaamista
 • Kun ajomatkat jäävät pois, aika voidaan käyttää harrastuksiin ja vapaa-aikaan

Kustannussäästöt

 • Mahdollisuus luopua autosta
 • Voit tehdä jopa päivittäiset ruokaostokset jatkuvasti kilpailuttamalla

Miten palveluaula toimii?

 1. Tee tilaus kauppiaasi verkkokaupassa ja valitse noutopisteeksi kotitalosi Metripe-palveluaula.
 2. Lähetys saapuu kotitalosi automaattiin. Jos olet tilannut jääkaappiin tai pakastimeen menevää tavaraa, ne toimitetaan asiaankuuluvasti viileä- ja kylmälokeroihin.
 3. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Nouda tilauksesi silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Haluatko palveluaulan omaan taloyhtiöösi?

Kyllä, lähden sanansaattajaksi ja autan viemään taloyhtiöni edelläkävijöiden joukkoon!

Vaaditaan

Lähetämme sinulle vinkkejä palveluaulahankinnan edistämiseksi omassa taloyhtiössäsi, tietoa meiltä saatavista palveluista, valmiin tulostettavan viestin taloyhtiön ilmoitustaululle sekä listan tärkeimmistä kysymyksistä ja vastauksista palveluaulahankintaan liittyen.